4/15/2010
Het is een tijd stil geweest omtrent het project Krachtvelden. Maar zaterdag 17 en zondag 18 juli is het dan zover, dan zal het gratis en vrij toegankelijk culturele festival plaatsvinden. Het festival krijgt steeds meer en meer haar vorm.

Wat kunt u precies verwachten zult u zich nu wel afvragen? Zaterdag 17 juli zullen er optredens plaatsvinden op de volgende vier locaties; het Bernoulliplein, het Floresplein, het Molukkenplantsoen en een naamloos min of meer verborgen veld gelegen tussen flatgebouwen aan het einde van de Korreweg. Zondag 18 juli zullen er ter afsluiting van het festival nog optredens plaatsvinden op het Floresplein.

Op het moment zijn we druk doende om de benodigde vergunningen evenals de faciliteiten (podia, geluid, licht, publieksvoorzieningen) rond te krijgen. Daarnaast worden de eerste contacten gezocht met de artiesten en gezelschappen die hun kunsten gaan vertonen op het festival. Alles staat dus in de steigers en de komende tijd zullen we u via krachtvelden.blogspot.com op de hoogte houden over de programmering van het festival.

Artist Impression

Artist Impression